Toont: 9 resultaten.

Gouden Weken (po | vo)

21 augustus 2023

21.09.2023 | De Gouden Weken – aan het begin van het schooljaar zijn een geschikt moment om te werken aan een veilig klimaat in de klas. Investeer deze weken in een positieve groep waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar leerlingen respect hebben voor elkaar. Om te zorgen dat iedereen zich veilig voelt heb je ook aandacht voor gender- en (seksuele)diversiteit. Gendi biedt inspiratie.

Meer weten

Week Tegen Pesten (po | vo | mbo)

25 september 2023

Stichting School & Veiligheid organiseert van maandag 25 t/m vrijdag 29 september 2023 de Week Tegen Pesten. Doe net als duizenden andere scholen (po, vo én mbo) mee en maak aan het begin van het schooljaar een goede start met het werken aan een fijne en veilige school.

Meer weten

Kinderboekenweek (po)

4 oktober 2023

De Kinderboekenweek is een feestelijke week over kinderboeken en lezen. Deze Kinderboekenweek vieren we ‘thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Een prima week om weer eens een regenboogboek uit de kast te halen.

Meer weten

Coming-out dag (po | vo | mbo)

11 oktober 2023

Coming-Outdag is de dag waarop je viert dat iedereen open kan zijn over wie ze zijn. Ook op scholen wappert de regenboogvlag en worden activiteiten georganiseerd.

Meer weten

Regenboogsymposium

11 oktober 202313:00Drenthe/AssenGratis

Op 11 oktober organiseert Stichting Ara het Regenboogsymposium te Assen. De vraag die op deze dag centraal staat is ‘Hoe lhbti+ vriendelijk is het Ned…

Meer weten

Ga naar het Adviespunt van School & Veiligheid

voor advies over lhbti+ en sociale veiligheid op school