gender- en seksuele diversiteit in het onderwijs

Toont: 6 resultaten.

Moeder- en Vaderdag (po)

8 mei & 19 juni 2022

Op deze feestdagen worden moeders en vaders in het zonnetje gezet door hun kinderen. Vaak hebben ze op school iets voor hun ouders geknutseld. Wees ook voorbereid op leerlingen met twee vaders of twee moeders. Gendi geeft tips.

Meer weten

GSA Congres (vo | mbo)

28 mei 202210:00Eindhovengratis

Iedereen die een Gender & Sexuality Alliance (GSA) heeft, er een wilt beginnen of gewoon interesse heeft in wat een GSA doet welkom op het jaarlijkse GSA Congres.

Meer weten

Internationale Dag voor Non-binaire Mensen (vo | mbo)

14 juli 2022

Internationale Dag voor Non-binaire Mensen is bedoeld om het bewustzijn te vergroten en aandacht te hebben voor de problemen waarmee niet-binaire mensen over de hele wereld worden geconfronteerd.

Meer weten

Pride Amsterdam (vo | mbo)

30 juli 2022

30.07.2022 | Pride Amsterdam is een negendaags festival om te vieren dat je kunt zijn wie je bent en mag houden van wie je wilt. Het jaarlijkse hoogtepunt is de wereld beroemde Canal Parade bestaande uit een bonte stoet van 80 boten waarin ook scholen en GSA’s meevaren. 

Meer weten

Week Tegen Pesten (po| vo| mbo)

26 september 2022

Stichting School & Veiligheid organiseert van maandag 26 t/m vrijdag 30 september 2022 de Week Tegen Pesten. Doe net als duizenden andere scholen (po, vo én mbo) mee en maak aan het begin van het schooljaar een goede start met het werken aan een fijne en veilige school.

Meer weten

Vragen over sociale veiligheid en lhbti+ op school?

Bel met de helpdesk van School & Veiligheid.