coming-outpo/vo/mbofotostrip

 

Iedereen mag hier zichzelf zijn

Ook jij vindt waarschijnlijk dat iedereen op school zichzelf mag zijn. Je stelt je positief op en laat leerlingen weten dat je openstaat voor alles wat er is. Wees je daarbij wel bewust van je eigen vooroordelen en taalgebruik. Vul niet in, gebruik geen ‘labels’ en geef leerlingen vooral zelf de ruimte.

Fotostrips

De fotostrips van Gendi gaan over die lastige of onverwachte situaties waar je als leraar mee te maken kunt krijgen. Zoals deze over ‘coming out’. Om even over na te denken….met een lach. Bekijk ze allemaal! Fotostrips Gendi

Verder lezen na deze fotostrip:

Genderbewust handelen in het po

povisualgenderbewusttoolToon nog 1 tags

Hoe geef je ruimte aan leerlingen om genderonafhankelijke keuzes te maken? Bekijk welke eenvoudige dingen jij als leraar kunt doen. Downloadbare visual met 10 tips om mee aan de slag te gaan.

Genderbewust handelen in het mbo

mbovisual

Hoe geef je ruimte aan studenten om genderonafhankelijke keuzes te maken? Bekijk welke eenvoudige dingen jij als mbo docent kunt doen. Downloadbare visual met 8 praktische tips.

Genderbewust handelen in het vo

vogenderbewusttool

Hoe geef je ruimte aan leerlingen om genderonafhankelijke keuzes te maken? Bekijk de eenvoudige dingen die jij als docent kunt doen. Downloadbare visual met 8 tips.

Ga naar het Adviespunt van School & Veiligheid

voor advies over lhbti+ en sociale veiligheid op school