voboeklhbti+
  • Rijk geïllustreerd sprookjesachtig boek
  • Een verhaal over liefde tussen een heks en een prinses
  • Een tiener- Young Adult boek

Over het boek

Een Engelstalige boek over de heks Blair die stiekem verliefd is op de mooie prinses aan de overkant van de straat. Daar is ze oké mee. Totdat de prinses op een dag haar winkel bezoekt om een liefdesdrankje te kopen. Het boek bevat op bijna elke bladzijde kleurrijke magische illustraties.

Gastles

Scholen kunnen Cindy en Renée uitnodigen voor een bezoek in de klas om te vertellen over hun boek(en), personages en drijfveren. Mail naar info@everafterprint.com

Over de auteur en illustrator

Cindy Paul is schrijfster en eigenaar van het bedrijf Ever After Print. Samen met illustratrice Renée Zonneveld brengen ze Engelstalige boeken uit voor jongeren gefocust op lhbti+-thema’s.

Lees ook de blog ‘Boeken zijn pure magie’ die Cindy schreef voor Gendi over de magie van boeken en waarom boeken met een lhbti+-thema zo belangrijk zijn voor jongeren. Ook op school!


 

Boeken zijn pure magie

vobloglhbti+

BLOG | Cindy Paul is schrijfster. Boeken zijn volgens haar pure magie. “Je kunt een kijkje nemen in het hoofd van iemand anders. De wereld zien en beleven zoals zij dat doen. Maar wat nou als je altijd boeken leest over iemand die anders is dan jij? In deze blog vertelt ze waarom het belangrijk is dat er voor jongeren boeken zijn met lhbti+ personages.

Ga naar het Adviespunt van School & Veiligheid

voor advies over lhbti+ en sociale veiligheid op school